9/10/16

Με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφουν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ιππικής Αντοχής.

Με τον αρχηγό ομάδος κο Μπάσδρα Ηρακλή και τους αθλητές με τους βοηθούς τους, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο ομαδικό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία.

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις αθλητές της Εθνικής μας, αγωνίστηκαν ανάμεσα στους καλύτερους των Βαλκανίων στα 100 χλμ. Κατάφεραν να τερματίσουν επιτυχώς οι τρεις από αυτούς.

Σχοινά Βικτώρια (ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Koheilan xiii 16 Salamon P (10η θέση στο ατομικό) 

Μητώνα Ειρήνη (ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Aphroditi (11η θέση στο ατομικό) και 

Πατσιούρας Σωτήριος ( ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Sheikh(12η θέση στο ατομικό).

Στην ομάδα συμμετείχε και η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Νταλιάνη Αντιγόνη με τον ίππο GA NIREAS η οποία όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να τερματίσει.

Οι αθλητές ευχαριστούν θερμά τους βοηθούς τους: Μητώνα Γιαννούλα, Τριανταφυλλίδου Γεωργία και Μητώνα Δημήτρη αντίστοιχα.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, οι αθλητές και οι βοηθοί τους ευχαριστούν θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τον πρόεδρο της Ιππικής Αντοχής κ. Μπάσδρα Ηρακλή, καθώς και τους υποστηρικτές και χορηγούς τους: 

Σεβασμιώτατο Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ, κ. Γεωργαντά Γεώργιο, SONOCO ALCORE, H.R.A επαγγελματικός εξοπλισμός Λεπίδης Κυριάκος, ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΚΕΧΑΪΔΟΥ Λογιστικό Γραφείο - Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Φάρμα Κουκάκη, κ.Ουζουνίδη Φώτη, Philippos Sportswear.