8/9/19

Ιππική Αντοχή: Δύο κυπελλούχες αθλήτριες από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε στο Ράντσο Κιλκίς, Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Στον αγώνα συμμετείχαν αρκετοί αθλητές του και μάλιστα δύο από τις αθλήτριές του ανέβηκαν στο βάθρο του νικητή. 

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μητώνα, κατέλαβε τον τίτλο Κυπελλούχου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής Ενηλίκων στην κατηγορία CEN 1* στα 80 χλμ. και η Λαμπριάνα Μασμανίδου, κατέλαβε τον τίτλο Κυπελλούχου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής Παίδων στην κατηγορία των 60 χλμ. Βέβαια, υπήρξαν και άλλοι αθλητές του που συμμετείχαν και είχαν επίσης αξιόλογα αποτελέσματα, όπως:

2η θέση Κυπελλούχου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής Ενηλίκων στην κατηγορία CEN 1* στα 80 χλμ, έλαβε η Βικτώρια Σχοινά.

Στην κατηγορία των 40 χλμ έλαβαν:

1η θέση, η Φωτεινή Χωλίδου

2η θέση, η Χριστίνα Τιρεκίδου

Και τερμάτισαν επιτυχώς ο Στέλιος Πεταλίδης και η Καλλιόπη Δρίνη.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Χρυσό Χορηγό του, Δημήτρη Ζαχαράκη από την Olympian's horse για τη στήριξη του, αλλά και τον χορηγό επικοινωνίας Γνώμη για το βίντεο παρουσίασης του αγώνα.

Επίσης, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, θα δώσει το παρών στις 15 Σεπτεμβρίου σε αγώνα στην Κατερίνη με νέους αθλητές του, αλλά και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που θα γίνει στο Κιλκίς 4 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς. Ένα σημαντικό γεγονός που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αξίζει να το ζήσουμε.