24/2/20

Κοπή πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σάββατο 15-02-2020 και ώρα 21.00, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Ράντσο», στο Κιλκίς. 

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και με την παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη αλλά και του Προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Κώστα Κάκογλου τα μέλη του συλλόγου με τις συζύγους τους παρακολούθησαν αρχικά την τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας από τον π. Δημήτριο. 

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Παπαδόπουλος μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ολόθερμες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία για το 2020. 

Στη συνέχεια ο Γ. Γραμματέας Τάσος Χονδροματίδης καλωσόρισε τα νέα μέλη στις τάξεις του Συλλόγου, ευχαρίστηκε δημόσια τους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση που παρείχαν στο Σύλλογο το 2019, έκανε έναν σύντομο απολογισμό δραστηριοτήτων για τον χρόνο που πέρασε και αναφέρθηκε στις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου ζητώντας από τα μέλη να τις πλαισιώσουν και να συμμετέχουν μαζικά σε αυτές. Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην καθιερωμένη βράβευση ενός μέλους του Συλλόγου. 

Για φέτος την τιμητική πλακέτα έλαβε από τα χέρια του Δημάρχου Κιλκίς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ζιάκας, ο οποίος προσέφερε επί πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον Κιλκισιακό, τόσο από τη θέση του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτήν του προπονητή. 

Ακολούθησε δεξίωση μέχρι αργά το βράδυ για τους παρευρισκόμενους, με εξαιρετικό φαγητό, πολύ κρασί, χορό και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του μαγαζιού, επιμελημένα με πολύ φροντίδα από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και φίλου του Συλλόγου κ. Σωτήρη Πατσιούρα.