24/11/23

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κάστρο Βοιωτίας

Με τους καλύτερους οιωνούς για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, ολοκληρώθηκε η οριστικά τελευταία για φέτος διοργάνωση, με τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κάστρο Βοιωτίας με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα. Αναλυτικά οι θέσεις που κατακτήθηκαν απο τους αθλητές μας:

Στα 40χλμ παίδων 2η θέση Σοφία Πουρσανίδου με τον Ves Harry Ja 

Στα 60χλμ παίδων 6η θέση Ζωή Τσιτσελίκη-Οζγκούνες με την Salamon Salome R 
7η θέση Αρετή Πατσιούρα με τον Salamon Ektora R 

Στα 80χλμ ενηλίκων 3η Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Βικτώρια Σχοινά με την Aphroditi 

6η θέση Παντελής Κρίκης με την Greca 

7η θέση Ειρήνη Μητώνα με την Black Lady R 

Ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος αποσύρθηκε από τον αγώνα θέτοντας σε προτεραιότητα την ευζωία του αλόγου του Atac.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους βοηθούς μας, Χρήστο Γιαμτσίδη, Φωτεινή Χωλίδου, Κωνσταντίνο Ξιμιτωβ, Ιωάννα Καλαϊτζή, Χρήστο Πατσιούρα, Χρήστο Πουρσανίδη, Γιάννη Σιατήρα, Σάββα Πανάβογλου και Αλέξανδρο Αλαφραγκή τον οποίο επίσης καλωσορίζουμε ως νέο αθλητή του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς.

Βασικοί πυλώνες της προσπάθειάς μας στάθηκαν όπως πάντα οι αρχηγοί της αποστολής μας, Σωτήρης Πατσιούρας και Γιαννούλα Μητώνα στους οποίους είμαστε ευγνώμονες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες, και ευχόμαστε πολλές ακόμα για την επόμενη χρονιά.

Ποτέ δεν ξεχνάμε το μότο της ιππικής αντοχής «To finish, is to win» με εξίσου όμως σημαντικό μέλημά μας, πρωτίστως την ευζωία των αλόγων και τους ασφαλείς τερματισμούς. Ιδιαίτερη είναι η περηφάνια μας για τους αθλητές μας που έχουν αυτή την αρχή ως γνώμονα.