17/7/16

Δραστηριότητες του Ράντσου Κιλκίς

Οι Δραστηριότητες στο Ράντσο Κιλκίς περιλαμβάνουν:
Μαθήματα ιππασίας - Ιππασία για αρχάριους & προχωρημένους έξω από το Ράντσο - Τοξοβολία - Βόλτα με την άμαξα - Περίπατο στο ζωολογικό κήπο - Ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς φίλους στον παιδότοπο του Ράντσου.

Saloon Bar Χειμώνα - Καλοκαίρι

Διάθεση εγκαταστάσεων
Οι εγκαταστάσεις του Ράντσου διατίθενται για παιδικά πάρτι, φιλικά & επαγγελματικά γεύματα καθώς και για κάθε είδους εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, φωτογραφίσεις γάμων, σεμινάρια κ.τ.λ.

Επίσης το Ράντσο, διαθέτει και άμαξα για νεόνυμφους.

Ιππασία για αρχάριους & προχωρημένους
Ήρθε η ώρα να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας. Ο Βούδας, ο Παντελής, η Πέρσα & ο Πεπίτο, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την πρώτη εμπειρία της ιππασίας. Η μικρή αυτή βόλτα, γίνεται περιμετρικά του Ράντσου και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Στις βόλτες ελεύθερης ιππασίας που γίνονται καθημερινά εκτός Ράντσου μπορείτε να χαρείτε την μαγεία της φύσης, από την σέλα του αλόγου. Βόλτες ελεύθερης ιππασίας μίας ώρας και μονοήμερες - διήμερες εκδρομές, γίνονται με ραντεβού.

Ιππικός Όμιλος Ράντσο Κιλκίς
Στον Ιππικό Όμιλο Ράντσο Κιλκίς, λειτουργεί σχολή ιππασίας που μπορούν μικροί και μεγάλοι να ξεκινήσουν μαθήματα, καθημερινά. Επιπλέον στον όμιλο υπάρχουν 35box ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τη φιλοξενία ιδιωτικών αλόγων και ειδικά διαμορφωμένος χώρος έκτασης 17 στρεμμάτων, για την καθημερινή τους βοσκή.

Βόλτα με την άμαξα
Ο Τσάρλυ, περιμένει να σας πάει βόλτα με την άμαξα και να σας ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις του Ράντσου, όπως επίσης κάνει και βόλτες εκτός Ράντσου, για εσάς και την οικογένεια σας ή την παρέα σας.