11/10/16

Χάλκινος στα Βαλκάνια ο δικός μας Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

"Τρεις αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και μια αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Αυλώνας κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

Μετά από ένα τριήμερο ταξίδι μέχρι την Κροατία ιππείς και αμαζόνες αγωνίστηκαν στα 100χλμ ανάμεσα στους καλύτερους των Βαλκανίων.

Μετά από 70χλμ αγώνα δυστυχώς αποκλείστηκε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Νταλιάνη Αντιγόνη με τον ίππο GA Nireas του Ιππικού Ομίλου Αυλώνας.

Έτσι, οι ελπίδες μας στράφηκαν στους τρεις αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, οι οποίοι με ομαδικό πνεύμα, στρατηγική, πειθαρχία και καλή συνεργασία έφεραν την μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και σήκωσαν περήφανοι το χάλκινο μετάλλιο!

Οι αθλητές οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς είναι:

Σχοινά Βικτώρια (ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Koheilan xiii 16 Salamon P (10η θέση στο ατομικό)

Μητώνα Ειρήνη (ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Aphroditi (11η θέση στο ατομικό) και
Πατσιούρας Σωτήριος ( ΙΟΚΙΛ) με τον ίππο Sheikh(12η θέση στο ατομικό).

Οι αθλητές ευχαριστούν θερμά τους βοηθούς τους: Μητώνα Γιαννούλα, Τριανταφυλλίδου Γεωργία και Μητώνα Δημήτρη αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η Ελληνική Αποστολή πήρε τα εύσημα από διεθνείς κριτές και επόπτες για το ήθος και το ύφος της ομάδας μας.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, οι αθλητές και οι βοηθοί τους ευχαριστούν θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τον πρόεδρο της Ιππικής Αντοχής κ. Μπάσδρα Ηρακλή, καθώς και τους υποστηρικτές και χορηγούς τους:

Σεβασμιώτατο Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ, κ. Γεωργαντά Γεώργιο, SONOCO ALCORE, H.R.A επαγγελματικός εξοπλισμός Λεπίδης Κυριάκος,ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΚΕΧΑΪΔΟΥ Λογιστικό Γραφείο - Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Φάρμα Κουκάκη, κ.Ουζουνίδη Φώτη, Philippos Sportswear."

Με εκτίμηση για τον ΙΟΚΙΛ,
Πατσιούρας Σωτήριος