17/7/17

Μεγάλη η επιτυχία του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου, το ιπποδρόμιο του San Rossore πλημμύρισε από ζεύγη αλόγων- αμαζόνων. Έφτασε η ώρα για την εκκίνηση των Ladies και όλοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. 162 από τις καλύτερες αμαζόνες του κόσμου πατούν ταυτόχρονα τη γραμμή της εκκίνησης. Ένα θέαμα εντυπωσιακό.
Ανάμεσά τους και δυο αμαζόνες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, οι οποίες δηλώνουν αποφασισμένες να βάλουν τα δυνατά τους. Και ο αγώνας ξεκινάει. 

Οι αμαζόνες του Κιλκίς περνούν με επιτυχία τα πρώτα 92 χιλιόμετρα. Απομένουν 28 χιλιόμετρα για τη γραμμή του τερματισμού. Η Ειρήνη Μητώνα και ο ίππος Aphroditi, δεν ανταμείφθηκαν δυστυχώς για τις ώρες προπόνησης και τις στερήσεις τους, αφού λίγο πριν την επανεκκίνησή τους για τα τελευταία χιλιόμετρα, η φοράδα στρεσαρίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. 

Οι ελπίδες πλέον στράφηκαν στη Βικτώρια Σχοινά με τον ίππο Salamon. Τα πράγματα δυσκολεύουν λόγω της ζέστης αλλά και της απογοήτευσης για τη συναθλήτριά της. Η ομάδα της δίνει θάρρος για να συνεχίσει. Έλληνες που παρακολουθούν τον αγώνα ζωντανά μέσω του διαδικτύου, τηλεφωνούν για να δώσουν κουράγιο σε όλη την ομάδα. 

Η ένταση κορυφώνεται. Η ομάδα ανατρέχει σε κάθε επιτρεπόμενη πρόσβαση της διαδρομής για να ενυδατώσει αμαζόνα και άλογο. Και πλησιάζει η ώρα του τερματισμού. Η Βικτώρια Σχοινά με τον ίππο Salamon πατούν τη γραμμή του τερματισμού και δίνουν τη μεγάλη επιτυχία στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. 

Η ιδιαίτερη στιγμή της σφιχτής αγκαλιάς των δυο αμαζόνων και τα λόγια της Βικτώριας προς την Ειρήνη όταν είπε: "έπρεπε να ήμασταν μαζί ως εδώ", αλλά και το σχόλιο του Σωτήρη: "Αυτό θα πει ομάδα", θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας.

Ευχαριστήρια στη Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ για την ευγενική χορηγία της.