15/10/19

Λαμπρή η διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Άρτια και λαμπρή η διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, που έγινε στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, χάρη στη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων.


Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου Βαλκανικού ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και στις υπόλοιπες χώρες, γι' αυτό και όλοι ενθουσιάστηκαν και χάραξαν στη μνήμη τους τις καλύτερες εντυπώσεις για το Κιλκίς. 

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές του για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κυριακίδη Δημήτριο, αλλά και τους Αντιδημάρχους κ. Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο, κα Ζιούτα Αικατερίνη, κ. Πογέλη Ανέστη, κ. Μπαλάσκα Γεώργιο. 


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις από τους οχτώ αθλητές που εκπροσωπούσαν τη χώρα μας ανήκουν στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μητώνα, η Βικτώρια Σχοινά, ο Δημήτρης Μητώνας και ο Σωτήρης Πατσιούρας, αξίζουν συγχαρητήρια που συνέβαλλαν στο ευχάριστο αποτέλεσμα, τη 2η θέση για την Ελλάδα. 


Επόμενοι στόχοι του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς είναι η συμμετοχή αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα το Νοέμβριο.