3/5/24

Αναμενόμενα πετυχημένοι οι 4οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 28 & 29 Απριλίου οι 4οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ι. και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας και τα άλογά τους, καθώς κατάφεραν στο σύνολό τους να τερματίσουν, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλειά τους και την ευζωία των αλόγων.Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως εξής:

Στην κατηγορία Ε 20χλμ τερμάτισαν επιτυχώς η Άρτεμη Σαπουνά με Artemis R, η Δήμητρα Κελλαρου με Kazir, η Μαργαρίτα Γκογκουρα με Golden Kebal, η Ευδοκία Πουρσανίδου με Laika, η Ελεάννα Αβραμίδη με Salamon Sahalin R, η Ζαχαρούλα Γαβαλάκη με Salamon Roxanne R, ο Αλέξανδρος Σιμούδης με Francesco, ο Παύλος Κουγιουμτζίδης με Kassandra, ο Αλέξανδρος Αλαφραγκής με Tuida, ο Δημήτρης Μητώνας με Salamon Salome R, ο Σωτήρης Πατσιούρας με Jachiro R, η Βικτώρια Σχοινά με Leylaps R.

Κατηγορία Δ 40χλμ 5η θέση Ισμήνη Σωτηριάδου με Aphroditi, 6η θέση Άννα Αρβανίτη με Salamon Firestone R, 7η θέση Ιλιάδα Πότση με Elli, Σοφία Πουρσανίδου με Atac

Δ ΠΑΙΔΩΝ 40χλμ 4η θέση Αρετή Πατσιούρα με Salamon Ektoras R, 5η θέση Μαρία Σωμαράκη με Spirit.

Κατηγορία Γ 60χλμ 5η θέση Παντελής Κρίκης με Greca.

Κατηγορία Β 80χλμ 3η θέση Αλέξανδρος Αλαφραγκής με Zafer HM, 4η θέση Ειρήνη Μητώνα με Black Lady R, 6η θέση Βικτώρια Σχοινά με Colorado Dream, 7η θέση Κυριακή Καλπαξίδου με Amira.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, παράγοντες, γονείς, συνοδούς και τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση.